Treinreizen in Rusland

Reizen met één van deze beroemde lange afstandstreinen is één van de meest fascinerende manieren om een interessant stuk van de wereld te ontdekken. U ervaart onherbergzame taiga, eindeloze wouden, slapende dorpjes en gigantische steden op een heel andere manier van achter een treinvenster. U bent echt op reis, maar u kunt ook rustig een dutje doen, een praatje maken met de buren, een boek lezen of zorgeloos genieten van wat u voorgeschoteld krijgt. Een reis met de Transsiberië-/Transmongolië-Expres is zonder twijfel een ervaring die u uw hele leven zal bijblijven. U legt een derde van de omtrek van de wereld af gezeten in uw treincoupé, omringd door medereizigers van allerlei slag. Overal wachten u verrassing. Naast deze fascinerende treinreizen verzorgen wij ook uw treintickets tussen Moskou en Sint Petersburg en vice versa.

Bekijk hier het reisschema en prijs van de 23-daagse Transsiberië Express dwars door Rusland


Treintickets :
Diverse trajecten Rusland

Wij werken met een systeem van de Russische Spoorwegen waardoor wij in principe treinkaartjes voor alle trajecten tussen grote en middelgrote steden kunnen boeken.22-daagse reis Transmongolië-Express De Luxe :
€ 3.695,-

Dit is een voorbeeld van een individuele reis waarbij u vliegt met KLM, overnacht in goede hotels (meestal vier sterren) en in 2ps. coupés in de trein verblijft.16-daagse Treinreis Grand Transsiberië Express :
Nederlandstalige reisleiding

U heeft de mogelijkheid om de legendarische Transsiberië treinreis aan boord van een luxe privé trein te maken. U hoeft niet met koffers te slepen, maar kunt uw gemak nemen in uw eigen huis op wielen.20-daagse Nederlandstalige groepsreis :
Transmongolië-Express

Reis met één van de beroemdste lange afstandstreinen ter wereld door Siberië en Mongolië. Deze groepsreis laat u kennismaken met de hoogtepunten van de Transmongolië route.Voorbeeld 19-daagse budget reis :
Transmongolië-Express

Een reis met de Transmongolië-Express hoeft niet duur te zijn. Hier vindt u een voorbeeld. Deze reis kan helemaal aan uw eigen wensen worden aangepast.