Stedentrips naar Rusland

Wij hebben goede selectie van stedentrips naar Rusland inclusief vlucht en verblijf. We bieden zowel stedentrips naar de hoofdstad Moskou als stedentrips naar het prachtige Sint Petersburg. U verblijft in goede en nette hotels met goede verbindingsmogelijkheden naar alle bezienswaardigheden van de betreffende stad. Bij de meeste van de stedentrips in ons aanbod bestaat de mogelijkheid om een excursiepakket bij te boeken, zodat u onder leiding van een gids nog meer uit uw bezoek aan Moskou of Sint Petersburg kunt halen. Natuurlijk blijft er altijd genoeg tijd en mogelijkheid over om op eigen houtje de stad te ontdekken. We bieden stedentrips naar Rusland voor ieder gewenst budget, dus ook voor de wat kleinere portemonnee. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod van stedentrips naar Moskou en Sint Petersburg.

Bekijk hier de stedentrips naar Moskou in samenwerking met Tui

Bekijk hier de stedentrips naar Sint-Petersburg in samenwerking met Tui

Bekijk hier de groepsreis Moskou en Sint-Petersburg via Shoestring.nl

 


5 dagen Moskou individueel :
Zeer Voordelig

Met deze stedentrip Moskou bezoekt u voor een zeer voordelige prijs de prachtige hoofdstad van Rusland!5 dagen St. Petersburg individueel :
Zeer Voordelig

Altijd al een keer naar Sint Petersburg gewild? Voor een zeer voordelige prijs bezoekt u een van de mooiste steden van Europa!5-daagse city trip :
Moskou

Deze reis laat u uitgebreid kennismaken met de hoofdstad van Rusland. U wordt rondgeleid door het indrukwekkende centrum van deze gigantische metropool.6-daagse city trip :
Sint Petersburg

Tijdens deze uitstekend verzorgde kennismaking met de stad van Peter de Grote ontdekt u de verschillende aspecten van deze zo sterk met Nederland verbonden metropool.6-daagse Stedentrip Moskou :
Ontdekking van een bijzondere stad

Moskou is een bijzondere stad en met deze bijzondere 6-daagse stedentrip ontdekt u al het moois wat Moskou te bieden heeft.6-daagse Stedentrip St Petersburg :
Proef de cultuur

U krijgt tijdens deze stedentrip naar St. Petersburg de volledige vrijheid om de prachtige stad te ontdekken. Een uitgebreid excursiepakket is optioneel.8 dagen Moskou en St Petersburg :
Zeer voordelig

Het is zeker mogelijk om ook Moskou en Sint Petersburg voordelig te bezoeken. U kunt kiezen tussen verblijf in hostels of eenvoudige hotels.Meer stedentrips Rusland :
Moskou en St. Petersburg

De gewenste stedentrip Moskou of St. Petersburg niet gevonden? Kijk voor meer stedentrip Rusland aanbiedingen bij onze partner Vacancia.nl.