(Rivier)cruises in Rusland

Wij bieden een uitgebreid programma riviercruises aan in Rusland. Naast de 11- en 12-daagse cruises van Moskou naar Sint Petersburg met Nederlandstalige begeleiding, hebben wij ook diverse andere cruises op het programma. Voor wie Rusland wil leren kennen zonder gesleep met koffers en vermoeiende verplaatsingen, zijn deze riviercruises de ideale oplossing. U reist comfortabel, veilig en ontspannen. Natuurlijk werken wij alleen met de nieuwste en modernste schepen die aan al uw eisen zullen voldoen. Naast riviercruises in Rusland hebben wij ook een groot aanbod van zeecruises die Sint Petersburg aandoen. Sint Petersburg heeft één van de grootste en modernste cruisehavens ter wereld en verwelkomt jaarlijks dan ook talloze cruiseschepen van alle gerenommeerde cruisemaatschappijen.

Veel van onze vaste klanten vinden het prettig dat wij een (Rivier)cruise naar of vanaf Rusland kunnen aanbieden met een Nederlandse gids voor prettige reisbegeleiding, een riviercruise is ideaal om op een luxe cruise-schip bijvoorbeeld de prachtige Wolga en de Donaudelta te aanschouwen, geniet van mooie uitzichten en indrukwekkende landschappen, wanneer het cruise schip ergens stopt heeft u de tijd om mooie steden en dorpen middels een excursie te bezoeken.

Bekijk hier het cruise aanbod van Rusland.nl bij Kras reizen.

 


11- en 12-daagse Nederlandstalige riviercruise op de MS Shaskov :
Moskou – Sint Petersburg

De cruises op de MS Shaskov zijn geheel verzorgd, alle maaltijden zijn inbegrepen. De boot vaart voornamelijk 's nachts, maar vaak ook een gedeelte van de dag.Tsarendroom :
Luxe cruise tussen Moskou en Sint Petersburg

Er zijn vrijwel geen echt luxe cruiseschepen die tussen Moskou en Sint Petersburg varen. Uitzondering vormt de MS Volga Dream die tussen Moskou en Sint Petersburg vaart.9-daagse riviercruise :
Rostov - Astrachan

Deze reis laat u kennis maken met miljoenenstad Rostov gelegen aan de rivier de Don. Vanuit Rostov kunt u deelnemen aan een excursie naar Taganrog, een havenstad aan de Zee van Azov.12- en 14-daagse riviercruise :
De machtige Lena

Deze Duits- of Engelstalige cruise vaart over de Lena; één van de machtige Siberische rivieren aan de rand van de bewoonde wereld.13-daagse riviercruise :
The Lower Volga

Deze cruise voert van Moskou naar Astrakhan aan de Kaspische Zee en wordt uitgevoerd op de Volga Dream (zie bij de cruises tussen Moskou en Sint Petersburg).14-daagse Noordpool expeditie vanaf € 19.950,- inclusief vluchten (schip: MS IB 50 Let Pobedy) (Duitstalig)
MS IB 50 Let Pobedy

Op een ijsbreker vaart u over een afstand van meer dan 20 breedtegraden over de Barentszzee door gebieden die het gehele jaar bedekt zijn met een dikke ijslaag.14-daagse riviercruise op de MS Rus :
Moskou - Astrakhan

Het schip de MS Rus is in 1987 in Duitsland gebouwd. Er kunnen maximaal 288 passagiers aan boord. In alle genoemde steden staat een stadsbezichtiging op het programma.14-daagse groepsreis :
Met cruise over het Baikalmeer

Bij deze Duitstalige reis vliegt u eerst via Moskou naar Irkoetsk. U maakt een 4-daagse cruise over het wondermooie Baikalmeer.Zeecruises Rusland :
Oostzee en Sint Petersburg

Via Rusland.nl boekt u de mooiste cruises door de Oostzee met als hoogtepunt natuurlijk de aanleg in Sint Petersburg, één van de grootste cruisehavens ter wereld.