Rusland.nl - Offerte op maat

Rusland.nl is misschien wel de website met het grootste aanbod van reizen en vakanties naar Rusland. Wij mogen ons dan ook met recht dé Rusland specialist op internet noemen. Toch kan het voorkomen dat de reis of vakantie naar Rusland van uw keuze er net niet tussen zit. Ook daar is uiteraard rekening mee gehouden. In overleg met u kunnen we reizen en vakanties op maat voor u samenstellen. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met onderstaande zaken:

- Hotels in Moskou
- Hotels in Sint Petersburg
- Transfers
- Excursies Moskou
- Excursies Sint Petersburg
- Visum / visa voor Rusland
- Treinkaartjes in Rusland
- Vliegtickets naar alle bestemmingen in Rusland
- Zakenreizen naar Rusland

Samen met u creëren we de vakantie of reis van uw dromen. Stuur een e-mail naar info@rusland.nl voor een offerte op maat.

 


Stedentrips Rusland :
Moskou en Sint Petersburg

De leukste stedentrips naar Rusland. U kunt bij deze stedentrips naar Moskou en Sint Petersburg zelf kiezen of u de steden individueel wilt verkennen of deel wilt nemen aan een uitgebreid excursie pakket.

Groepsreizen :
Rusland, Moskou en St. Petersburg inclusief excursies

Deze geheel verzorgde reizen bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van deskundige en enthousiaste gidsen nader kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland.

6-daagse Stedentrip Moskou :
Ontdekking van een bijzondere stad

Ontdek Moskou, de schitterende hoofdstad van Rusland, tijdens deze 6-daagse stedentrip. 3 dagen met indrukwekkende excursies en genoeg vrije tijd om Moskou op eigen houtje te ontdekken.

Riviercruises :
Ontdek Rusland vanaf het water

Voor wie Rusland wil leren kennen zonder gesleep met koffers en vermoeiende verplaatsingen, zijn deze riviercruises de ideale oplossing. U reist comfortabel, veilig en ontspannen.

6-daagse stedentrip Sint Petersburg :
Proef de cultuur

Een bezoek aan Tsarenstad St. Petersburg was nog nooit zo interessant. Een volledig verzorgde stedentrip inclusief 3 dagen excursies naar al het moois dat de stad te bieden heeft.

Treinreizen :
Per spoor door het indrukwekkende Rusland

Reizen door het uitgestrekte Rusland met één van deze beroemde lange afstandstreinen is één van de meest fascinerende manieren om een interessant stuk van de wereld te ontdekken.