Privacy Rusland.nl

Rusland.nl neemt uw privacy zeer serieus en Rusland.nl raadt u dan ook aan deze bepalingen zorgvuldig door te lezen. Persoonsgegevens die via deze site zijn verzameld, worden beheerd door Rusland.nl en zullen niet aan derden verstrekt worden. In het geval dat Rusland.nl wordt overgenomen door een derde partij, wordt het klantenbestand van Rusland.nl overgedragen aan de verkrijger. Deze verkrijger zal proberen, met dezelfde zorg, met uw gegevens om te gaan.

Rusland.nl gebruikt de gegevens die worden verzameld om de volgende redenen:

- inzicht krijgen in de persoonlijke voorkeuren van de bezoekers
- bezoekers op de hoogte te stellen van aanbiedingen, relevante reisinformatie en nieuwsfeiten.
- inzicht krijgen in de persoonlijke behoeften van de bezoekers om zodoende de website van Rusland.nl hierop aan te passen.


Stedentrips Rusland :
Moskou en Sint Petersburg

De leukste stedentrips naar Rusland. U kunt bij deze stedentrips naar Moskou en Sint Petersburg zelf kiezen of u de steden individueel wilt verkennen of deel wilt nemen aan een uitgebreid excursie pakket.

Groepsreizen :
Rusland, Moskou en St. Petersburg inclusief excursies

Deze geheel verzorgde reizen bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van deskundige en enthousiaste gidsen nader kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland.

6-daagse Stedentrip Moskou :
Ontdekking van een bijzondere stad

Ontdek Moskou, de schitterende hoofdstad van Rusland, tijdens deze 6-daagse stedentrip. 3 dagen met indrukwekkende excursies en genoeg vrije tijd om Moskou op eigen houtje te ontdekken.

Riviercruises :
Ontdek Rusland vanaf het water

Voor wie Rusland wil leren kennen zonder gesleep met koffers en vermoeiende verplaatsingen, zijn deze riviercruises de ideale oplossing. U reist comfortabel, veilig en ontspannen.

6-daagse stedentrip Sint Petersburg :
Proef de cultuur

Een bezoek aan Tsarenstad St. Petersburg was nog nooit zo interessant. Een volledig verzorgde stedentrip inclusief 3 dagen excursies naar al het moois dat de stad te bieden heeft.

Treinreizen :
Per spoor door het indrukwekkende Rusland

Reizen door het uitgestrekte Rusland met één van deze beroemde lange afstandstreinen is één van de meest fascinerende manieren om een interessant stuk van de wereld te ontdekken.