Rusland.nl - Over ons

Rusland.nl is dé specialist voor reizen en vakanties naar Rusland op het internet. Wij bieden u een zorgvuldig geselecteerd aanbod van reizen en vakanties naar Rusland. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke stedentrip Moskou of Sint Petersburg, een riviercruise in Rusland, een georganiseerde groepsreis, een hotel, een vliegticket of een prachtige reis met één van de lange afstandstreinen dwars door Rusland: op Rusland.nl bent u aan het goede adres.

ANVR /  SGR / Calamiteitenfonds
Wanneer u via Rusland.nl boekt, kunt u rekenen op alle garanties van zowel ANVR, SGR als Calamiteitenfonds. Onze uitvoerende partners en touroperators zijn alle aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Tenzij anders aangegeven zijn op alle boekingen de standaard voorwaarden van het ANVR van toepassing.

Contactadres (niet voor bezoeken)
Rusland.nl
Liessentstraat 9a
5405 AH Uden

E-mail: info@rusland.nl

Statutaire bedrijfsnaam: NVA Online Advertising B.V.
Handelsnaam: Holidays.nl
KvK-nummer: 56458460

 


Stedentrips Rusland :
Moskou en Sint Petersburg

De leukste stedentrips naar Rusland. U kunt bij deze stedentrips naar Moskou en Sint Petersburg zelf kiezen of u de steden individueel wilt verkennen of deel wilt nemen aan een uitgebreid excursie pakket.

Groepsreizen :
Rusland, Moskou en St. Petersburg inclusief excursies

Deze geheel verzorgde reizen bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van deskundige en enthousiaste gidsen nader kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland.

6-daagse Stedentrip Moskou :
Ontdekking van een bijzondere stad

Ontdek Moskou, de schitterende hoofdstad van Rusland, tijdens deze 6-daagse stedentrip. 3 dagen met indrukwekkende excursies en genoeg vrije tijd om Moskou op eigen houtje te ontdekken.

Riviercruises :
Ontdek Rusland vanaf het water

Voor wie Rusland wil leren kennen zonder gesleep met koffers en vermoeiende verplaatsingen, zijn deze riviercruises de ideale oplossing. U reist comfortabel, veilig en ontspannen.

6-daagse stedentrip Sint Petersburg :
Proef de cultuur

Een bezoek aan Tsarenstad St. Petersburg was nog nooit zo interessant. Een volledig verzorgde stedentrip inclusief 3 dagen excursies naar al het moois dat de stad te bieden heeft.

Treinreizen :
Per spoor door het indrukwekkende Rusland

Reizen door het uitgestrekte Rusland met één van deze beroemde lange afstandstreinen is één van de meest fascinerende manieren om een interessant stuk van de wereld te ontdekken.