Hotels in Rusland

Op zoek naar een hotel in Rusland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nou wilt overnachten in een hotel in de Russische hoofdstad Moskou, een hotelkamer zoekt in tsarenstad Sint Petersburg of een andere stad in Rusland met een bezoek wilt vereren: het hotel van uw keuze zit er ongetwijfeld tussen. We bieden hotels in alle mogelijke prijs- en sterrenklasses. Zowel hotels in de bruisende centra van Moskou en Sint Petersburg als in de rustige buitenwijken. Er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder ons ruime aanbod van hotels in Moskou, Sint Petersburg en andere steden in Rusland.

Bekijk hier alle hotels in Moskou

Bekijk hier alle hotels in Sint-Petersburg

Bekijk hier alle hotels in Sochi (winterspelen Rusland 2014)


Hotels in Rusland :
Moskou

Speciaal voor u hebben wij een goede selectie gemaakt van hotels in de Russische hoofdstad Moskou. Hotels in alle mogelijke sterren-klasses.


Hotels in Rusland :
Sint Petersburg

Bekijk ons uitgebreide aanbod van hotels in de stad St. Petersburg. Van hotels in het bruisende centrum tot in de rustige buitenwijken.


Hotels in Rusland :
Overige steden

Natuurlijk kunnen wij voor u ook hotels verzorgen in andere steden in Rusland. Denk bijvoorbeeld aan Irkoetsk, Jekaterinaburg, Novosibirsk en Vladivostok.