Groepsreizen naar Rusland

Wij bieden een groot aanbod van compleet  georganiseerde culturele groepsreizen naar Rusland. Deze geheel verzorgde reizen bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van deskundige en enthousiaste (in enkele gevallen Nederlandstalige) gidsen nader kennis te maken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland. Niet alleen steden als Moskou en Sint Petersburg staan op het programma, maar u kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor prachtige reizen naar de Gouden Ring, Het zonnige zuiden van Rusland, Karelië, het Baikalmeer en Kamtsjatka. Deze culturele groepsreizen zijn bijzonder indrukwekkend en u zult ze niet snel meer vergeten. Bekijk hieronder ons ruime aanbod van culturele groepsreizen naar Rusland.

Koningaap.nl - Rondreis Rusland 14 dagen - Kremlin, Kaviaar en kalinka (vanaf €1.595)

Shoestring.nl - Groepsreis Moskou en Sint-Petersburg citytrip 8 dagen (vanaf €899)

Fox vakanties - 12-daags rondreis russisch goud of 6 daagse individuele rondreis (vanaf €999)

Djoser - diverse rondreizen door Rusland (tevens 23-daagse treinreis Moskou - Beijing)

de Jong Intra vakanties - 7-daagse groepsrondreis Moskou tot St. Petersburg (vanaf €1.282)


5-daagse Nederlandstalige muziekreis :
Sint Petersburg

Sint Petersburg is een openluchtmuseum en een architectonisch kunstwerk. Vooral het centrum laat een keur aan schitterende bouwwerken uit de 18e en 19e eeuw zien.6-daagse culturele groepsreis :
Sint Petersburg

Deze reis laat u in korte tijd intensief kennismaken met één van de mooiste steden van de wereld. U wordt begeleid door een deskundige Nederlandstalige reisbegeleider.7-daagse Nederlandstalige groepsreis :
Moskou en St. Petersburg

Moskou en Sint Petersburg behoren tot de mooiste steden van Europa. U maakt uitgebreid kennis met beide metropolen tijdens een stadstour.8-daagse Nederlandstalige kunst- en cultuurreis :
olv Hilde van Vlaanderen

Moskou en Sint Petersburg hebben zeker op kunst- en cultuurgebied enorm veel te bieden. Onder leiding van Hilde van Vlaanderen maakt u kennis met verschillende aspecten van de grootse Russische cultuur.8-daagse culturele groepsreis :
Moskou - St. Petersburg

U reist met een klein groepje langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze beide fascinerende wereldsteden. Een uitgebreid pakket aan excursies is eveneens inbegrepen.9-daagse groepsreis Rusland Memorial route WO2 :
Leningrad, Moskva en Stalingrad

Het is 70 jaar geleden dat Nazi Duitsland Rusland binnenviel. Een bloedige oorlog volgde. Tijdens deze 9 dagen durende reis bezoekt u enkele van de belangrijkste plekken waar deze strijd zich afspeelde.10-daagse culturele groepsreis :
Sint Petersburg, Moskou en de Gouden Ring

Deze reis combineert Moskou en Sint Petersburg met enkele van de eeuwenoude Russische steden van de Gouden Ring. U vliegt met KLM en verblijft in goede middenklasse hotels.